Olipa tiistai-ilta ja epävakaa keli jälleen. Lähdimme Cocon (Quit Don't Say U Love Me Del Whymper Delle G.Jorasses) Muuramen seuden kennelkerhon järjestämään Match showhun. Tuli sinne myös Kirsi Sylvin (Glenhouse's Ylang Ylang) kanssa. Ilmon aikana alkoi jälleen satamaan vettä, kuten edellisenäkin vuonna. Nyt ei sentään tuullut niin kovasti.

Sylvi esiintyi pennuissa ja sai mukaansa sinisen nauhan. Kaikki pennut kun oli katsottu, niin sinisen nauhan saaneet menivät uudestaan kehään. Tässä vaiheessa Sylvi tuli sitten toiseksi ja sai hienon palkinnon; lelun ja luun ja jotain muuta pientä vielä mukaansa. Onnea Kirsi ja Sylvi Nauru!!!

Coco oli isoissa aikuisissa koirissa tällä kertaa. Tuomarin mukaan en oikein osannut esittää koiraa mitenkään. Juoksinkin väärin, hän halusi nähdä etu- ja takaliikkeet ja kehotti juoksemaan kolmion. Tämän tehtyäni sain kuulla ettei noin tule tehdä vaan edestakaisin juostaan silloin Yllättynyt. No, juostiin uudestaan edestakaisin. Saatiin mukaan sininen nauha. Sinisten kehästä lennettiin suhteellisen pian luun kanssa pois. Päästiinpähän autoon lämmittelemään ja kotiin lepäämään. Että tällainen reissu tällä kertaa.