Blogissa yritämme kertoa ja päivittää tapahtumia perheemme koirakuulumisista sekä lintuharrastuksen tapahtumista. Yritän ajoittain kirjoittaa, ainakin osan tekstistä myös englanniksi, jotta ystävämme maailmalla voivat seurata kuulumisiamme.

 

Lyhyt esittely koiristamme:

Novascotiannoutaja Meri (Applehill's Farah). Meri on 7-vuotias leikattu narttu, joka kuningattaren ominaisuudessa pitää jöötä nuoremmilleen. Meri viettää nykyisin lähinnä "kotirouvan"  elämää.

 

Australianpaimenkoira Janda ( BH Glenhouse's Jamboree). Janda on pian 5 vuotta täyttävä "aina valmis kaikkeen" musta trikki aussiepoika. Jandan kanssa on suoritettu BH-koe sekä luonnetestikin on läpäisty. Tokoa harrastamme tällä hetkellä enemmän omaksi iloksi. Näyttelyitä on tullut sen verran käytyä, että Janda on yhtä sertiä vaille muotovalio.

 

Australianpaimenkoira Ruffe (EE&LTU&LV JMVA, FI&BALT&EE&LTU&LV MVA, BALT&FINJV'07, LTUJV'08, LVV'09 SenTikki Skyline). Ruffe on 3-vuotias blue merle uros, joka on syntynyt Latviassa ja muuttanut meille 8-viikkoisena karvapallerona. Ruffen kanssa on keskitytty eniten tuohon näyttely puoleen ja jonkin verran sieltä on tuloksiakin tullut. Ruffen kanssa olemme myös suorittaneet BH-kokeen hyväksytysti. Tokoa olemme myös harjoitelleet. Josko joskus sitten starttaisimme sielläkin puolella.

 

Australianpaimenkoira Mocca (SenTikki Pleiades). Mocca on tällä hetkellä vasta 10 kk vanha, joka myöskin on syntynyt Latviassa Ingan hellässä huomassa. Mocan kanssa harjoitellaan tokon alkeita ja myös näyttelyitä on tullut jonkin verran kierrettyä. Suurimpana saavutuksena tähän mennessä Mocca on ollut ROP-pentu kesällä -09 olleessa Aussie-erkkarissa. Tuomarina oli Judy Harrington, USA. Saapi nähdä mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan tälle pikku neidille.