Tänään siis pyörähdimme Jyväskylän kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Aussieita oli tänään ilmoitettu huimat 46 kappaletta, joista 1 pentu, 17 urosta ja 28 narttua. Joitakin poisjääntejä oli, mutta ei kovin montaa. Luetteloa en tällä kertaa ostanut, joten tuloksista ei juurikaan ole tietoa muuta kuin oman koiran kohdalta.

Tuomarina tänään oli Meg Purnell-Carpenter Iso-Britanniasta. Mocca voitti ison (15 kpl) junnunarttuluokan ollen ERI1. PN-kehässä Moccaa ei poimittu neljän sijoitetun nartun joukkoon. Heistä ei kukaan kuitenkaan voinut vastaanottaa varasertiä, joten se tuli uudestaan jakoon. Meidät loput erin saaneet ei-sijoittuneet pyydettiin uudestaan kehään. Lopullinen tulos oli, että saatiin se varaserti eli Mocca oli ikäänkuin PN5.

Mocan arvostelu:

"11 months, lovely head and expression, corr. angulation throughout, good topline, balanced complety, very sound..." Arvostelu loppuu vähän hassusti kesken.

Kehässä oli tänään myöskin Ruffen jälkeläisiä, joista parhaiten menestyi Torsti (Riekonhovin Colors of the Wind) ollen PU4. Onnea Torsti ja Jenni. Torstin siskot Windy (Riekonhovin Candle in the Wind) ja Nella ( Riekonhovin Crystal Pearl) esiintyivät myös upeasti tänään. Molemmat typsyt saivat ERIN ja Nella oli junnuluokan neljäs. Hienoa tytöt!