Ajattelin kirjoitella tännekin Ruun kuulumisia. Ei nyt mitään maatakaatavaa, mutta hieman pulmia kuitenkin Otsan rypistys.

Toissailtana Ruffe alkoi ylösnoustessaan ja ajoittain myös silloin, kun sitä silitti, valittamaan ja ulahtelemaan. No, kiireesti tutkimaan ja hieromaan koiraa, että missä kohtaa on kipeä kohta. Oikeaa takareittä Ruu arasteli enemmältikin. Lihas oli kivikova ja hieman lämpöisen oloinen. Ruffe antoi kivusta huolimatta hieroa sitä. Onneksi oli koirien kipulääkettä kotona ja siitä heti ensimmäinen annos Ruulle. Tämä tuntui helpottavan Ruun oloa. Ruu pystyy kävelemään sekä juoksemaan kuin myös tekemään tarpeensa ihan normaalisti.

Ilmeisesti Mocca on onnistunut juoksemaan sivusuuntaisesti aivan pahki Ruffea ja jalka on tästä syystä kipeytynyt. Mocalla kun on tällainen ikävä Huuto tapa härkkiä Ruffea.

Lauantaille on tilattu hieroja tänne kotiin, josko sillä saataisiin osaltaan lihasjumia aukeamaan. Ja nyt Ruulla on kuuden päivän kipulääkekuuri menossa. Tänään se jo ulkona taas haisteli (=nuoleskeli Huuto) narttujen jättämiä hajujälkiä, aivan niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Aina nämä kuitenkin säikäyttävät, ainakin minua.

Onneksi Ruffea ei ole nyt ilmoitettu mihinkään näytelmiin, joten voimme rauhassa viettää dopingrajan vaatiman ajan tehden kotihommeleita Hymy.