Joopa joo, päivitykset laahaa jäljessä vaikka kuinka ja paljon. Mutta aloitellaan nyt jostakin. Eli Mocan (SenTikki Pleiades) jälkeläisiä oli enemmänkin liikenteessä kyseisenä viikonloppuna. Oli näyttelyitä Jämsässä, Salossa sekä Kempeleellä.

Jämsässä Sylvi (Glenhouse's Ylang Ylang) kävi Nina Jangerin arvosteltavana. Tuloksena oli upeasti PEK1, KP, ROP-pentu yes laugh.

Sylvin arvostelu:
" 8 kk vanha mittasuhteiltaan oikea, erinomaisen  tyyppinen narttupentu. Kaunisilmeinen nartun pää, jossa oikeat mittasuhteet ja linjat. Vain hieman isot korvat häiritsee. Suora kaunis ylälinja. Erinomainen runko ikäisekseen. Liikkuu sopivalla askelpituudella. Sopiva luusto. Erinomainen matala kinner. Lupaava pentu."

Salossa taasen kävi Aida (Glenhouse's Youre Myheart) Elena Ruskovaaran arvioitavana. Sielläkin cheeky tuloksena oli PEK1, KP, ROP-pentu yes laugh.

Aidan arvostelu:
"Vauhdikas, mittasuhteiltaan hyvä narttu. Vielä hieman pehmeä selkä. Hyvin rakentunut takaosa. Sopiva runko ja luusto. Ilmeikkäät korvat. Hyvä pennun pää. Kuono saa vielä täyttyä. Liikkuu ponnekkaasti hyvällä askelpituudella."

Kempeleellä oli myös sunnuntaina ryhmänäyttely, jossa oli esiintymässä Nipa /(Glenhouse's Youre Myhero). Nipa-poitsu jatkoi samaa linjaa kuin tytöt eli tuloksena oli PEK1, KP, ROP-pentu yes laugh. Nipan arvostelua mulla ei valitettavasti ole, mutta olettaisin sen olevan samantyylinen kuin tytöilläkin.

Onnea kaikille pennuille ja pennuomistajille heart!!!