Lähdimme aikaisin aamuyöstä ajamaan kohti Oulua. Hiukan viileämmässä kelissä ajettaessa koirat ja mekin olimme pirteämpiä. Kehähän alkoi kello 9, ausseja ilmoitettu 26 kpl. Vahvuudessa meillä oli Oulussa Ruffe, Mocca ja Muikku.

Tuomarina oli Tapio Eerola

Ensin kehässä Ruffe. Tulos Eri,PU 3 ja Vara cacib, vaikka tuolla lapussa onkin laitettu rasti cacibin kohdalle. Hieronta ja uinti oli tehnyt tehtävänsä. Jäykkyys oli ainakin helpottanut selvästi, koska esiintyminen oli ihan toiselta planeetalta kuin Porissa.

Ruffen arvostelu:

"Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Komea pää. Hyvät silmät, korvat, purenta. Erittäin hyvä rintakehä, raaja uusto ja kulmaukset. Sisäkierteiset etuliikkeet. Erinomainen askelpituus."

Karvaton Mocca oli seuraavana.

Tulos Eri,PN 2 ,Serti sekä Varacacib Pusu

Mocan arvostelu:

"Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis pää, silmät, purenta ok. Raskaasti taittuvat korvat. Erinomainen rintakehä, raajaluusto ja kulmaukset. Pysty lantio. Sisäkierteiset etuliikkeet. Erinomainen askelpituus. Liikkeessä häntä pyrkii kohoamaan."

 

Mocan äippä Muikku oli seuraavana.

Tulos Eri, PN 3.

Veimme Mocan hoitoon, koska suuntasimme seuraavaksi Ruotsiin Gällivareen. Moccakin oli ilmoitettu, mutta minkäs teet, kun vasta-aineet ei olleet nousseet!Huuto

Kiitos Sannalle Mocan hoidosta! Ja nähtiinhän me Cosmon veli Moskukin samalla.

Suomessa seuraavaksi on vuorossa KV Ylivieska. Nyt jos koskaan saa Mocasta hyvän rakennearvion. Jännityksellä odotamme miten käy.