Herätys ihan liian aikaisin sunnuntaiaamuna ja pimeässä sekä räntäsateessa kohti Turkua. Miksihän sitä pitää järjestää vapaapäivälle tämmöistä ohjelmaa, kun voisi nukkua ja lepäillä lämpöisessä peiton alla (tähän piti laittaa hymiö, mutta ne ei taaskaan toimi jostain syystä).

Tuomarina oli Anne Indergaard, Norja.

Omista koirista mukana oli vain Coco (Quit Don't Say U Love Me Del Whymper Delle G.Jorasses). Coco esiintyi hienosti siihen nähden, että kehä oli melkoinen postimerkki kokonsa puolesta. Cocon liike ei tullut ehkä parhaimmalla mahdollisella tavalla esille, kun ei päästy oikein kunnon vauhtiin, mutta hyvä tulos kuitenkin saatiin. Eli ERI1, SA, PN4, Va-SERT.

Myös Mocan (Sentikki Pleiades) jälkeläisiä oli kehässä kahden tyttären verran. Tyyris (Glenhouse's Youknow Myname) oli hienosti junnunartuissa ERI2, SA. Mutta kunnon ylläripyllärin teki Aida (Glenhouse's Youre Myheart) ollen ERI1, SA, PN1, SERT ja ROP!!!! 

Cocon arvostelu:
"22 months, tricolor. Excellent type, size & substance. Feminine head with good underjaw. Eyes showing white. Excellent neck & topline. Excellent angulation front & rear. Free & easymovement. Veru stable & parallell in hindquarters. Front still needs a little sit down. Excellent coat condition & presentation."