Palasimme viime yönä Vilnan reissulta, jossa oli kaksi CACIB-showta. Lauantaina 13.3.2010 oli Liettuan voittaja 2010. Mukana koirista oli Ruffe ja Mocca.

Lauantaina 13.3.2010 tuomarina oli Kamen Litov.

Ruffe oli ensimmäisenä vuorossa meidän koirista. Uroksia oli kaikenkaikkiaan vain neljä ilmoitettuna, joista 2 oli junnu-urosta ja 1 nuorten luokan uros sekä Ruffe valioissa. Tuloksena oli ERI1, PU1, LT-SERT, CACIB Pusu, LIETTUAN VOITTAJA 2010 Nauru.

Mocca tämän jälkeen junnunartuissa. Tulokset jäivät hieman epäselviksi, mutta papereiden mukaan Mocca oli ERI jotain, LT-JUNNUSERT sekä ilmeisesti LIETTUAN JUNIORIVOITTAJA 2010 Pusu.

Arvostelut ovat venäjäksi ja nyt ei ollut ketään, joka olisi kääntänyt niitä. Joten en tiedä mitä papereissa lukee, mutta rastit olivat noissa kohdin.

 

Sunnuntaina 14.3.2010 tuomarina oli Jurgen Hindsen, Tanska. Olipa muuten melkoisen ripeä tuomari, mutta oli selvästikin arvostellut aikaisemminkin rotua.

Ruffe taas aloitti. Tuloksena oli jälleen ERI1, PU1, LT-SERT, CACIB Pusu. Ruffella on vahvistamatta Liettuan ja Baltian valioiden arvot, mutta jahka saan aikaiseksi maksaa ne ja laittaa menemään Liettuan kennelliittoon, niin nekin tittelit paukahtavat Silmänisku.

Mocca oli sunnuntaina ERI3.

Arvostelut ovat englanniksi, mutta kehäsihteerin käsiala on hieman epäselvää, mutta kirjoitan ne kohdat, joista saan jotakin selvää Nolostunut.

Ruffen arvostelu:

"Good size. Nice type. Excellent head, good eyes, ears. Excellent topline, well angulated. Good body, moves excellent."

Mocan arvostelu:

"Nice type, good size, nice head. Good topline, tail a bit high. Moves well."

Kuvia ei tullut otettua kaiken sen hässäkän keskellä. Mielenkiintoista Liettuassa on se, että vasta kehän jälkeen voi paperista lukea, mitä oma koira on saanut. Siellä kun ei jaeta minkäänlaisia nauhoja kehässä eikä mihinkään tauluihin merkata tuloksia. Reissuun tuli vielä lisäjännitystä sen myötä, että Mocca päätti aloittaa juoksut lauantaina. Onneksi oli mukana molemmille koirille omat häkit.