Aamulla ihan kohtuulliseen aikaan lähdettiin ajamaan kohti Tuuria. Hieman kyllä epäilytti lähteä reissuun, kun säätiedot olivat melko kalsat. Vettä ja tuulta tiedossa. Ja toisaalta Mocca on tällä hetkellä ihan bikinikarvainen. Mutta kuitenkin autoon mukaan Cosmo (Glenhouse's Vital Cosmopolite) ja Mocca (Sentikki Pleiades) sekä turistiksi vielä pikkuinen Coco-neiti. Perille päästyämme paikanpäällä tuuli reippaasti ja hiljalleen myös sade yltyi. Ei ihan heti uskoisi, että kesä on tulossa.

Tuomarina Elena Ruskovaara.

Cosmo aloitti junnu-uroksissa ihan mukavasti. Tuloksena oli ERI1, SA, PU2, vara-SERT. NauruNauru

Mocca oli ainut valioluokan narttu. Mietin kyllä melko pitkään, että kehtaanko viedä koko rottaa kehään, mutta sitten ajattelin, että haetaan se rakennearvio Kieli ulkona. Tuloksena oli kuitenkin karvattomuudesta huolimatta ERI1, SA, PN2 Nauru.

Cosmon arvostelu:

"Erinomainen tyyppi ja sukupuolileima jo nyt. Ilmeikäs oikeanmallinen pää. Hyvät korvat, kaula ja kulmaukset. Solakka runko. Hyvä koottu lanne. Yhdensuuntaiset ponnekkaat, etenevät liikkeet. Sujuva sivuaskel. Oikea käytös."

Mocan arvostelu:

"Erinomainen tyyppi. Hyvä luusto ja varsin hyvät mittasuhteet. Hyvä jäntevä ylälinja. Nyt täysin kesäkarvassa. Erinomainen pää. Sopiva kaula ja kulmaukset. Hienot yhdensuuntaiset liikkeet. Sujuva sivuaskel. Kaunis myös bikineissään."

Kuvia ei tällä kertaa otettu kelin ollessa sen verta karsea ja kylmä.