Vaihteeksi auton nokka aikaisin aamulla kohti näytelmiä. Nyt oli vuorossa Lappeenrannan ryhmis. Tuomarina toimi tällä kertaa Elena Ruskovaara ja aussieita oli ilmoitettu kehään 12 kpl. Omista koirista mukana oli Mocca.


Tuloksena oli upeasti ERI1, PN1, SERT, ROP NauruPusu.

Sitten jäätiin taas odottelemaan ryhmän alkamista. Aika kului aurinkoa ottaessa ja käytiin syömässä Viipurinportin ABC:llä. Olihan mielenkiintoinen ateria. Ruoassa ei sinänsä mitään erikoista, hamppariateria ja lisäksi otin kanasalaatin. Aikani sitä salaattia syödessäni, aloin katsomaan, että haarukkaan on tullut salaatin lisäksi jotain omituista Yllättynyt. Salaatin joukossa oli joku ihme hyönteinen. No, eikun kassalle näyttämään, että se ei kuulu mielestäni ateriaan. Sain uuden salaatin, mutta voipi olla,että se jää syömättä tämän kokemuksen jälkeen.

Mutta sitten siihen ryhmäosuuteen. Ryhmätuomarina toimi Miroslaw Redlicki, Puola. Hän ei tuntunut edes näkevän meitä ryhmän aikana, vaan katse pyyhkäisi nopeasti ohitse. Eli ei tullut minkäänlaista poimintaa saati sijoitusta. Mutta tämä tuntuu olevan melko tyypillistä, että aussieta ei kovin herkästi sijoiteta ryhmässä. Onneaan pitää kuitenkin käydä kokeilemassa, vielä se aurinko paistaa risukasaakinSilmänisku.

Mocan arvostelu:

"Erinomainen tyyppi. Kaunis tasapaino rakenteessa. Hyvin miellyttävä päänmalli. Kookkaat korvat. Vähän vielä pentumaiset liikkeet. Erinomainen askelpituus. hyvin terve ja lupaava kokonaisuus. Erinomainen esiintyminen."