Jandasta ei juurikaan ole kirjoiteltu täällä. Janda on tällä hetkellä hieman "hurjassa" kunnossa Otsan rypistys. Jandan molemmissa poskissa on kämmenen kokoiset ihohaavaumat, lähinnä puremajälkiä. Nämä puremajäljet eivät ole kovin syvät, iho on vereslihalla.

Janda on käynyt viime päivät hieman kierroksilla Meriä kohtaan. Kerrottakoon tähän väliin, että Meri on leikattu narttu, joten juoksuista tällä neidillä ei ole tietoakaan. Meri on sitten suuttunut Jandalle ja purrut kaulaan sekä poskiin.

Huomasin asian eilen illalla ja samantien leikkasin karvat haavaumakohdista pois, jotta iho hengittää. Iho on putsattu sekä vedellä että puhdistusaineella. Nyt sitten hoitona on suihkuttelua vedellä pari kertaa päivässä ja tarvittaessa puhdistusaineella puhdistaminen. Janda ei tykkää kovin tästä operaatiosta, mutta antaa kuitenkin hoitaa hyvin itseään. Tästä viisastuneena soittelin tänään sitten eläinlääkärille ja kyselin jo alustavasti hinta-arviota kastraatiolle. Leikkausajan varaan jahka posket ovat parantuneet.