Jatketaanpa päivityksiä...
Toisten ollessa Suomessa kehissä me suuntamisimme keväisen matkan kohti Itävaltaa, Salzburgia. Matkalle lähdettiin jo keskiviikkona 16.5.2012 ja ajomatkaa kertyi päivittäin ihan kiitettävästi. Perille kuitenkin päästiin ja oli ihana huomata, kuinka siellä jo kesä oli kovasti paljon edempänä kuin meillä täällä kylmässä kotiSuomessa. Lämpötila Itävallassa pyöri siinä + 25 astetta cool. Mukana meillä oli tällä kertaa omista koirista vain Coco (Quit Don'tSay U Love Del Whymper Delle G.Jorasses). Matkaseurana meillä oli Marja-Leena ja Svante (Leading Angel's The Devil's Diamond). Takaisin palattiin sitten viikonlopun jälkeen tiistaina. Reissu oli melko rankka pitkien ajomatkojen takia, mutta muuten kaikin puolin antoisa. Oli ihan mukava rentoutua kesken kiireisen työkevään coolsmiley.

Lauantaina 19.5.2012 oli vuorossa WDS (World Dogshow 2012) ja tuomarina junnuilla oli Petru Munteau, Romania. Junnunarttuja oli ilmoitettu reilusti yli 20 kappaletta kehään. Kaikennäköistä hännänheiluttajaa siellä oli nähtävissä. Tulipa yksi kehään jopa flexim-hihnan kanssa. Tuomari ei meinannut oikein ymmärtää tällaista ratkaisua ja tämä kyseinen koira olikin nopeasti arvosteltu. Coco sai hienosti ERIn ja lopulta, kun erin saaneista koirista tuomari alkoi valikoimaan loppukahinoihin koiria, niin hän valikoi seitsemän ja me jäätiin juuri kahdeksantena ulos finaalista. Mutta tyytyväinen olen pikkumusta esiintymiseen ja käyttäytymiseen niinkin isoissa kahinoissa smiley. Svante sijoittui upeasti junnu-urosten kolmanneksi smiley. Varsinaista kirjoitettua  arvostelua ei WDS:stä saatu, vaan rasti ruutuun menetelmällä annettu paperi.

Sunnuntaina oli vuoross ANIF CLUBSHOW, jonne oli ilmoitettu enää 29 aussieta. Tuomarina oli Guy Jeavons, Kanada. Coco sai junnunartuissa ERIN ja sijoittui ykköseksi yes sekä sai sellaisen hienon pystin, jossa luki Jugendbester laugh. Lopulta Coco oli mun käsitykseni mukaisesti PN2.

Cocon sunnuntain arvostelu:
" Excellent breed type of correct proportions. correct head and expression, good lenght of muzzle. Sound coming and going .....with reach and drive."

Kuvia lisäilen jossain välissä, jahka pääsen kotikoneelle tekemään hommia. Reissusta on kyllä olemassa Facebookissa matkapäiväkirjan omainen kuvasarja Pekan profiilissa, jos ketä kiinnostaa käydä katsomassa.