Matkasimme perjantai-iltana Tallinnaan klo 17.30 lautalla. Tallinnasta jatkoimme matkaa kohti Rakvereä ja yöpaikkaa. Rakvereen oli matkaa vajaat 100 km Tallinnasta. Yövyimme mukavassa Katariinan Guesthousessa. Hotelli sinänsä oli mukava, mutta sinne oli majoittunut muita koiraihmisiä, joiden koirat haukkuivat ja vinkuivat illalla myöhään ja aloittivat aamulla aikaisin uudestaan haukkumisen. No, jonkinlaisen nukutun yön jälkeen lauantaina jatkoimme matkaa kohti Sillamäetä. Näyttelypaikka löytyi suhteellisen helposti. Onneksi on tuo navigaattori autossa.

Itse näyttelystä sitten. Tuomarina toimi Elena Borisova Valko-Venäjältä. Kehässä oli kaiken kaikkiaan 9 aussia. Mocca sai ERIN ja oli YKKÖNEN junnuluokassa. Tosin muita junnunarttuja ei kehässä ollutkaan. Mocca sai myös JUNNUSERTIN. Mocca oli myös JUN-VSP. Paras narttukehässä sitten Mocca sijoittui PN2.

Tuloksia en kirjannut ylös, eipä tullut kynä mukaan. Mutta sen verran muistan, että Suomeen saatiin kaksi uutta EEMVA:ta. Onnittelut Riitalle ja Sadulle koirien valioitumisista.