Kauan ei keritty kotona olemaan. Kassit nopeasti purettiin ja pakattiin uudestaan ja matkattiin tällä kertaa Itä-Suomeen Joensuun näyttelyihin. Eipä ole aikaisemmin tullut siellä suunnalla käytyäkään. Siellä on näyttelyt viikonlopun molempina päivinä eli lauantaina oli kaikkien rotujen näyttely ja sunnuntaina kansainvälinen näyttely. Mukana omista koirista olivat Coco (Quit Don't Say U Love Me Del Whymper Delle G.Jorasses) ja Cosmo (Glenhouse's Vital Cosmopolite).

Lauantaina tuomarina oli Brenda Banbury, Iso-Britannia.
Cosmo aloitti ollen avoimissa uroksissa. Tuloksena oli ERI3, SA, PU3, VA-SERT smiley. Niin lähellä, mutta niin kaukana se viimeinen serti.
Coco oli lauantaille ilmoitettu junnunarttuihin. Tuomari tuntui kovasti tykästyvän Cocoon. Tosin tuomari huomattu heti, jos koira otti yhdenkään laukka-askeleen juoksuttamisessa, että "älä anna sen koiran leikkiä". Cocon tulos oli ERI1, SA, PN1, SERT, VSP laugh.
Mocan pennuista Nipa (Glenhouse's Youre Myhero) oli viimeistä kertaa pennuissa ja minä sain kunnian esittää poikaa. Hienosti Nipa hoiti homman kotiin saaden tulokseksi PEK1, KP, ROP-pentu smiley.

Cosmon arvostelu:
"Balanced skull & muzzle. Parallel plains. Ears would be higher set. Firm topline. Good bone, feet & legs. Would prefer lower tail carriage."

Cocon arvostelu:
"Excellent overall type, good head proportions, high set ears, parallel plains, rounded muzzle good coat. Moved freely good overall conformation."

Sunnuntaina jatkettiin sitten kv-näyttelyn muodossa ja tuomarina oli Kurt Nilsson, Ruotsi.
Nipa oli kasvanut yhden yön aikana jo niin isoksi pojaksi, että oli siirtynyt junnuluokkaan. Tuloksena ensimmäisestä varsinaisesti esiintymisestä oli ERI2 smiley. Arvostelut olivat hyvät, tosin eihän niitä mulla enää ole, mutta kuitenkin.
Cosmo jatkoi sitkeästi sitä viimeisen sertin metsästystä. Tuloksena oli kuitenkin pelkkä ERI2, ilman SA:ta. Cocosta tämä kyseinen tuomari on aikaisemmin tykännyt ROP:in verran. Joensuussa kuitenkin Cocolta oli hänen mukaansa hävinnut rintakehä kokonaan ja tuloksena olikin vain ERI1, ilman SA:ta.

Cosmon arvostelu:
"Maskulin med utmärkt huvud o uttryck. Utmärkt proportioner. Bra bröstparti. Mycket goda vinklar. God benstomme. Utmärkta tassar. Mycket goda rörelser."

Cocon arvostelu:
"För åldern bra huvud. Bra uttryck. Utmärkt proportioner. Behöver mer volym i bröstpartiet. Mycket goda vinklar. Utmärktä ben o tassar. Goda rörelser fram - utmärktä bak."