Hieman myöhässä tulee tämä kirjoitus viime viikonlopusta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaanJalka suussa. Lähdimme siis perjantaina kohti Helsinkiä ajelemaan. Mukana oli kaksi omaa koiraa, Ruffe ja Mocca sekä ystävämme Kirsin hovawart Lola. Mökki oli vuokrattuna Karkkilasta.

Tuomarina toimi Gunnel Holm.

Aloitin kehäjuoksemisen Ruffen pojan Torstin (Riekonhovin Colors of the Wind) kanssa. Torsti olikin tosi lähellä jackpottia. Torsti sijoittui isossa junnu-urosten luokassa ERI2. Onnea Jenni ja TorstiHymy. Seuraavaksi jatkoin Ruffen (Sentikki Skyline) kanssa valiouroksissa. Tuloksena oli tällä kertaa ERI4Pusu. PU-kehässä Ruffe ei enää sitten sijoittunut. Narttujen vuoro oli sitten. Ensin Mocan (Sentikki Pleiades) kanssa juoksemaan isoon junnunarttuluokkaan. Mocalla sama tulos kuin Ruffellakin eli ERI4Pusu. Nartuissa olin vielä Minjan (Riekonhovin Magical Moment) kanssa valioluokassa. Minja voitti upeasti tuon luokan ollen ERI1, mutta ei sitten sijoittunut enää PN-luokassa.

Lopuksi vielä esitimme kasvattajaluokassa Kennel SenTikin ryhmän. Ryhmä sijoittui kolmanneksi ilman KP:ta.

 

Mocan arvostelu:

"Hyväntyyppinen, kaunis kala ja selkälinja. Hyvin kaunis narttumainen pää. Hyvät taka- ja etukulmaukset. Saisi liikkua paremmin edestä."

 

Ruffen arvostelu:

"Hyväntyyppinen valiouros. Hieman lyhyt kallo. Hyvä purenta. Hyvä ylälinja. Hyvät etu- ja takakulmaukset. Esitetään hieman laihassa kunnossa. Liikkuu hyvin."

 

Kennel SenTikki:

"2 urosta,, 2 narttua, 2 eri yhdistelmää. Hyvät päät ja ilmeet. Korvissa on hieman ongelmaa muutamalla koiralla. hyvät karvapeitteet."