Jatkettiin sitten vielä sunnuntaina samassa paikassa. Aloitimme päivän harjoittelemalla kehässä juoksemista tuomarin ollessa tauolla. Mocca ei vaikuttanut muistavansa edellisen päivän pulmiaan, vaan oli kehässä niinkuin olisi aina ennenkin ollut siellä. Houkuttelin kuitenkin koiraa jatkuvasti makupaloilla ettei tulisikaan samanlaista reaktiota. Kehä alkoi jopa minuutilleen oikeassa ajassa. Kuvia ei otettu sunnuntaina, ettei salamavalot ainakaan häiritsisi Moccaa. Tosin ei ne ennenkään ole häirinneet, mutta tehtiin hätävarjelun lliioittelu siltä osin.

Tuomarina Pedro Sanches Delerue, Portugal (?).

Mocan tulos ERI1, PN1, EE-SERT, CACIB, VSP NauruNauruNauru.

Jossain vaiheessa Mocca yritti hieman jarrutella juoksuaan kehässä, mutta makupalat auttoivat koiraa pääsemään ylitse "pelostaan". Nyt olisi sitten ulkomaan cacibit kasassa ja jäämme odottelemaan kevääseen sitä viimeistä cacibia inttivalioitumista varten. Tosin pyörähdämme varmaan joissain näytelmissä tässä välissäkin. Mocaltahan puuttuu vielä se viimeinen Suomen sertikin; ikä ei ihan vielä riitä siihenkään Silmänisku.

Mocan arvostelu:

" Typical, good balance, correct head, good neck. Topline could be stronger, correct front, well angulated, typical movement, good coat."