Perjantaina jo matkaan kohti Kullaata ja Maaritin valtakuntaa. Saatiin sieltä ystävällisesti yösija cheeky.
Lauantaina oli vuorossa Turun ryhmänäyttely ryhmille 1 & 9. Meidän koirista kehään oli ilmoitettu Cosmo (Glenhouse's Vital Cosmopolite). Maarit oli myös ilmoittanut Tyyriksen (Glenhouse's Youknow Myname) sekä Pulman (Glenhouse's Website Girl) kehään. Myös Katriina oli kehässä Aidan (Glenhouse's Youre Myheart) kanssa.

Tuomarina oli muutoksen jälkeen Zorica Salijevic, Ruotsi.

Cosmo oli avo-uroksissa ja teki täydellisen yllätyksen. Tulos oli ERI1, SA, PU1, SERT, ROP laughheartyes!!!!

Tyyris esiintyi hienosti allekirjoittaneen kanssa ja tulokseksi ERI2, SA laughyes.
Aida oli samassa junnuluokassa hienolla tuloksella ERI1, SA, PN3 laughyes.

Vaihdoin lennossa koiraa Tyyriksestä Pulmaan surprise. Ja sen jälkeen lentoa riittikin winkPulma oli hieman lennokkaalla/vauhdikkaalla tuulella. Mutta ilmeisesti tuomari tykkäsi siitä menosta, koska tuloksena oli ERI1, SA, PN2, VA-SERT laughyes.

Esitimme vielä Glenhouse's -kasvattajaryhmän, joka oli 1, KP,ROP-kasvattaja. Tuomari kyllä tykkäsi koirista, mutta meille esittäjille tuli noottia epäyhtenäisistä esiintymisasuista surprise.... Mullakin olisi pitänyt olla vissiin kolmenlaiset vaatteet, jotta olisin voinut vaihtaa paidan väriä koiran värin mukaan. 

Jäimme Cosmon kanssa odottelemaan iltapäivällä alkavaa ryhmäkehää. Ryhmät alkoivat noin tunnin myöhässä. Ryhmätuomarina oli Waldemar Mrowiec, Puola.
Yllätys oli melkoinen, kun Cosmo poimittiin kahdeksan finalistin joukkoon. Emme kuitenkaan sijoittuneet lopulta enää, mutta hieno, vaikkakin pitkä päivä takana. Cosmolla on nyt sertit kasassa ja nyt jäämme odottelemaan jossain vaiheessa tulevaa luonnetestiä. Annetaan pojan kasvaa rauhassa heart.


Cosmon arvostelu:
"Bra proportionerat huvud med bra pigment. Stark nacke. Bra utvecklad och muskal... kropp. Goda vinklar. Bra i rörelse. Bra pigment och utmärkt bra pälskvalitet. Bra temperament."
"Pää, jossa hyvät mittasuhteet ja hyvä pigmentti. Vahvakas niska/kaula. Hyvin kehittynyt ja lihaksikas runko. Hyvät kulmaukset, hyvät liikkeet. Hyvä pigmentti ja erinomainen turkin laatu. Hyvä luonne."