Niin se sitten tämäkin vuosi tuli korkattua näyttelyiden osalta. Suuntasimme aamulla aikaisin kahdestaan Cosmon (Glenhouse's Vital Cosmopolite) kanssa kohti Lahtea. Lahden ryhmänäyttelyyn oli ilmoitettu huimat 37 aussieta Rainer Vuorisen arvosteltavaksi.

Cosmon tulos tänään oli EH Hymy. Nyt oli käytössä uudet näyttelysäännöt, joissa oli itselläkin muistelemista. Mutta ehkä ne jossain vaiheessa taas aukeavat mullekin Silmänisku. Arvostelussa olisi kuulunut olla maininta koiran käyttäytymisestä, mutta sen tuomari oli jättänyt huomioimatta kokonaan. Cosmon kehäkäyttäytyminen meni muuten ihan ok, mutta nenä oli melko tiivisti kiinni lattiassa Päättämätön.

 

Cosmon arvostelu:

"Rodunomainen yleisvaikutelma. Hieman raskas ja rungoltaan hieman pitkä. Vahva luusto. Hyvä kuono-osa. Kallossa hieman liikaa raskautta jo tässä vaiheessa. Korvat hieman matalalle kiinnittyneet. Hyvä kaula, suora selkä. Hieman kierteinen häntä, jonka koira kantaa rullalla selän päällä. Askelmitta hyvä, etuosassa löysyyttä. Hyvä karvan laatu."